Anderledes storbyferie i Paris

gæst parisbonjour.dk

Skrevet af: Kristoffer Føns

Dav. Mit navn er Kristoffer Føns & jeg arbejder til daglig for Wimdu i Berlin. I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om, hvad Wimdu er for en størrelse og hvorfor du skal prøve at finde din næste feriebolig via Wimdu.

Wimdu – bed & breakfast og ferielejligheder

Nu håber jeg ikke, at dette gæsteindlæg bliver alt for farvet af, at jeg trods alt arbejder for den virksomhed jeg omtaler. Lad mig dog understrege, at jeg faktisk kendte Wimdu før jeg blev ansat – og jeg var også begejstret for dem dengang.
Hvordan virker Wimdu så?
Det er egentlig meget simpelt. Der er måske en mand, der har et ekstra værelse i sin lejlighed i Paris. Han vil gerne have lidt ekstra penge på lommen, så han vil gerne leje værelset ud til turister, der skal på storbyferie i Paris. Det kan han gøre på Wimdu. Det er også muligt for en udlejer, at leje hele sin lejlighed ud – det er der også mange, der vælger at gøre. Sidst, men ikke mindst, finder du også en stak bed and breakfast hos Wimdu.

Fordele ved storbyferie i Paris med Wimdu

Det første der springer i øjnene, er selvfølgelig prisen. Afhængigt af dine behov, er det muligt at finde en utroligt billig feriebolig i Paris på Wimdu. Der kan være gode penge at spare, hvis du indlogerer dig privat og dropper hotellet.
Men hvad jeg finder mere interessant, er det faktum, at man er sikret kontakt med en lokalkendt. Det er da fantastisk, at man allerede ved ankomst kender en, der kender Paris. Dermed kan man få de snedige tips, som ikke står i ’Turen går til Paris’ og andre guidebøger. Jeg har kun rejst via Wimdu en enkelt gang, til Berlin, men det var altså nogle helt unikke oplevelser, min vært sendte mig ud på. Jeg kan kun forestille mig, hvordan det er i Paris, men der skal da nok være en masse skjulte skatte rundt i byen.
Nå, blev det for kommercielt? Det håber jeg ikke – jeg synes helt oprigtigt, at Wimdu er genialt. Tjek det ud, næste gang du skal på storbyferie i Paris.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


four × one =