Canal Saint-Martin Paris

Canal Saint Martin Paris Parisbonjour.dk
Canal Saint Martin Paris Parisbonjour.dk

Canal Saint-Martin, et anderledes Paris

Har du fået nok af det pompøse Paris og vil slappe af i en autentisk atmosfære så skulle en tur langs Canal Saint-Martin være sagen.

Slentre langs Canal Saint Martin vil afsløre en smule af det skjulte Paris som de lokale kender. Det er en dejlig 5 km lang vandveje, der skærer gennem den nordøstlige del af byen, det 10. arrondissement. Kanalen forbinder Seinen med det øvrige kanal net mod nord. Ideen til kanalen går tilbage til Napoleon. Der skulle findes en løsning på et stadigt større behov for mere frisk vand i byens centrum. Canal St-Martin åbnede i 1825 og idag er en del af kanalen overdækket fra Rue du Faubourg du Temple til Bastillen Pladsen.

Begynd turen med at tage til Metro stationen Stalingrad ,linje 7, og gå langs kanalen herfra. Vil du have det hele med kan du tage turen rundt om Bassin de la Villette først før Canal Saint-Martin. Her er nemlig også rigtigt hyggeligt og du kan endda leje en lille robåd og ro lidt rundt med kæresten.

Langs Canal Saint-Martin er der masser af cool Cafeer og special butikker bl.a. Vintage butikker.
Jeg kan anbefalde La Marine – 55bis, Quai De Valmy – 75010 Paris. Det er en Cafe og restaurant med rigtig god mad som ligger lige ud til Canal St-Martin og Place de la Republique ligger ca. 500 meter derfra.

Så vil du lidt væk fra det fine Paris så er Canal Saint-Martin og området omkring et godt valg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


nineteen − nineteen =