Gæst Blog – din historie

Har du en god historie om Paris ?

 

Kategorien Gæste blog er til dig som gerne vil dele din egen historie om Paris med os andre. Det kan være om Seværdighederne i Paris, tips og tricks til en storbyferie i Paris, en historie fra din egen ferie i byernes by eller noget helt andet om byen det bestemmer du.

Du kan sende din historie til min email som er parisbonjourblog@gmail.com  samen med billede hvis du ønsker et vedhæftet din historie. Du har også mulighed for at bruge formularen her på siden og sætte dit eget præg på opsætningen af din artikel.

Jeg forbeholder mig retten til ikke at offentligøre din tekst hvis jeg ikke mener at det er relavant for siden og tekst af stødende karraekter

 

Med venlig hilsen
Anders
ParisBonjour

PS: Jeg forbeholder mig retten til ikke at offentligøre din artikel hvis den tekst og de billeder du bruger i dit opslag ikke overholder Copyright loven  ( dvs. du skal have retten til at bruge teksten og billederne ) eller på anden måde er af stødende karakter.

1+7=