Fotogaden Boulevard Beaumarchais Paris

Foto , parisbonjour.dk
Foto , parisbonjour.dk

“Boulevard Beaumarchais” i Paris

Jeg vil lige dele “Boulevard Beaumarchais” i Paris med jer . Det er en af gaderne der går ud fra Bastillen og hvis du fortætter op af den vil du komme helt op til République pladsen.
Det er en ret spændende gade med masser af special butikker. Er du foto interesseret er dette gaden i Paris som du skal besøge. Her finder du masser af butikker som handler med alt i brugt foto udstyr så der skulle være god mulighed for at finde dig et par objektiver men her er selvfølelig også butikker med det nyeste i foto b.la. ligger Nikon’s egen butik her i gaden.

Hvad siger du til Harley-Davidson og Triumph? Nemli ja de er her også.. Rigtig fede maskiner med masser af chrome. Der ligger også en stor musik forretning i begyndelsen af Boulevard Beaumarchais ved Bastillen, som sælger alt i musik instrumenter.
Og så er der jo en masse trendy caféer her men det kommer nok ikke bag på dig.

Så når du kommer til Paris skulle du prøve at tage en tur op langs Boulevard Beaumarchais hvis du er til foto, Harley-Davidson, musik, trendy cafeer og tøj butikker.

“Boulevard Beaumarchais” i Paris ligge i 75003, 75004 og 75011. Du kan tage Metro Bastille linje 1, 8 eller 5 og starte derfra.

God fornøjelse
Anders – ParisBonjour.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


eleven + 1 =