Loppemarked i Paris – Marché aux Puces St-Ouen de Clignancour

Marché aux Puces loppemarkede St-Ouen de Clignancourt Paris - Parisbonjour.dk
Marché aux Puces loppemarkede St-Ouen de Clignancourt Paris - Parisbonjour.dk

Marché aux Puces eller på dansk Loppemarked

Marché aux Puces ( Loppemarked ) St-Ouen de Clignancourt nord for Paris er et af de kendteste loppemarkeder i Paris og det største. Sæt dagen af her hvis du vil have en chance for at se det hele eller 2 dage er nok mere passende.

Jeg synes måske at det er lidt forkert at kalde det et loppemarked da man vel så forventer at finde en masse skrammel til billige penge her. Ja her er noget skrammel eller ældre nips og sager om man vil men det er ikke sådan vildt billigt, i hvert fald ikke hvis du spørger mig.

Det er vel mere et marked med Antikviteter og nogen meget fine og meget dyre af slagsen. Men her er selvfølelig også muligt at gøre et godt fund og prutte lidt om prisen. Det er bare at stikke næsen ned i boderne og kigge godt efter. Her er alt fra gamle bestik til meget dyre Krystal lysekroner.

Men uanset hvad du er til så er det en oplevelse jeg synes du skal prøve. Når du kommer op af Metroen vil du blive imødekommet af en masse mennesker og gade sælger som vil sælge dig kopi tasker, solbriller osv. af mærker som Dior, Nike, Louis Vuitton etc.. Mit råd er ikke at standse op og handler med disse og du vil hurtig blive omringet af sælgere hvis du viser bare lidt interesse. Her skal du passe på penge og hvad du ellers har med dig da mange er langfingret her. Før du kommer til selve Marché aux Puces og rundt om er der masse af rigtige boder som sælger billigt tøj, sko og ja alt.

God tur

Åben
Lørdage, Søndage og Mandag
Metro
Linje 4 Porte de Clignancourt – Se Metro kort her
www.marchesauxpuces.fr

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


15 + fourteen =