Om Parisbonjour

Lidt om Parisbonjour

Velkommen til ParisBonjour godt at se dig her på min blog. Jeg vil løbende skrive om seværdigheder i Paris og andre nyttige informationer om byen.

Når turen går til Paris er der nogen ting som man bare skal se for at man kan sige at man har været i ‘Byernes by – Paris’.

Min Top 5 lister er

Eiffeltårnet – La Tour Eiffel
Triumfbuen – Arc de Triomphe
Champs Elysees
Sacré Coeur – som betyder ‘Hellige Hjerte’
Cathédrale de Notre Dame de Paris – Notre Dame betyder ‘Vor Frue’.

Der er selvfølgelig meget andet at se i Paris men når man har set min Top 5 liste kan man efter min mening godt være bekendt at tage hjem og prale med at man har været i Paris.

Jeg selv flyttede hertil i 2006 og Paris er en dejlig by at leve i og gå rundt i men den har som så mange andre storbyer også sine negative sider bl.a. kan de indfødte være noget af en mundfuld. Det at kunne tælle til 10 er meget godt engang imellem :-).

Jeg ønsker dig en rigtig god tur til ‘Byernes by’  Paris. Inden turen til Paris tag et kig forbi min Miniparlør og øv dig på de mest almindelige ord og sætninger.

Med venlig hilsen
Anders Sørensen
parisbonjourblog@gmail.com

PS: Skulle du have en historie eller andet som du gerne dele med os andre om Paris skal du være hjertelig velkommen til at smide den af sted til mig på min email adresse som du ser ovenover eller via kontaktformularen. Når jeg har læst det igennem vil jeg poste indlægget på min blog i kategorien ‘Gæste blog ’ med dit navn som forfatteren af indlægget.

Har du husket kort og guide over Paris? Jeg anbefaler de 2 her: Politikens visuelle guide over Paris og Paris pas Arrondissement

Jeg kan ikke garantere for oplysningernes fuldstændige korrekthed og er ikke ansvarlig for følgerne af eventuelt senere ændringer. Finder du unøjagtigheder eller har forslag til tilføjelser må du meget gerne sende en email til parisbonjourblog@gmail.com så det kan blive rettet eller tilføjet. Tak.