Parc Montsouris 75014 Paris

parisbonjour.dk

Paris – en grøn storby

Storbyen Paris er en grøn by i den forstand at her er masser af parker og grønne områder. I dag var jeg en tur forbi Parc Montsouris som ligger i syd Paris. Det er en park på ikke mindre end 15 ha og ligger lige ved Cité universitaire ( Universitet by ), så man må sige at disse Universiteter ligger i perfekte omgivelser.

Jernbanen RER Cité universitaire, som jeg tager når jeg skal til lufthaven CDG, skære igennem parken men det er gjort på en måde så man næsten ikke ligger mærke til det når man går rundt i parken.

Jeg har taget nogen billeder af parken så i kan se hvor skønt her her og så er jeg heldig ikke at bo langt herfra, så mon ikke jeg kommer i parken og nyder solen en anden god gang 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


19 − 11 =