Triumfbuen Paris

Triumfbuen Paris Parisbonjour.dk

Triumfbuen eller Arc de Triomphe i Paris

Fra toppen af Arc de Triomphe, Triumfbuen på dansk, har du en af de bedste udsigter over Paris. Napoleon bestilte dette monument bygget til ærer for den franske hær for deres sejr ved Austerlitz, og fungerer også som et magtfuldt symbol på fransk patriotisme. Når du kigger rundt kan du se Place de la Concorde, Eiffeltårnet ( La Tour Eiffel ), og den nok mest berømte gade i Paris nemlig Champs-Elysées. Under Triumfbuen finder du den ukendte soldats grav, hvor der brænder en evig flamme til minde om de faldne i 1. verdenskrig. Den evige flamme bliver tændt 18.30 hver aften.

Du kan enten tage elevatoren eller trapperne op til et lille museum, som viser en militære lejr fra dengang og du kan se nogen historiske effekter, hvor nogen af dem har tilhørt selveste Napoleon Bonaparte. Et lille tip til når du vil besøge Triumfbuen, som ligger midt i en kæmpe rundkørsel, vil være IKKE at krydse denne rundkørsel men derimod tage den underjordiske passage som du finder for enden af Champs-Elysées.

Arc de Triomphe du Carrousel

Den lille Triumfbue 'Arc de Triomphe du Carrousel - parisbonjour.dkDer findes også en mindre Triumfbue på bare 25 meter, den store er 50 meter høj. Den mindre men smukke Triumfbue som hedder Arc de Triomphe du Carrousel står mellem Les jardins des Tuileries og Musée du Louvre. De to buer står på en lige linje med hinanden som skære gennem Paris. Imponerende syn.

Adresse: Place Charles de Gaulle
75008 Paris
Metro: Charles-de-Gaulle-Etoile (Linje 1, 2, og 6)
Bus: 22, 30, 31, 52, 73, 92
Telefon: 0033 / (0)1 55 37 73 77
Åbningstider: April til September fra 10.00 til 23.00. Oktober til Marts fra 10.00 til 22.30. Lukket i helligdagene.  Pris 9€ for voksne og børn under 18 gratis. Indgang er gratis den første søndag i hver måned fra November til Marts.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


five × 5 =