Turen gik til Parc Saint Cloud

Parc Saint Cloud - Parisbonjour.dk
Parc Saint Cloud - Parisbonjour.dk

Turen gik til Parc Saint Cloud

En dejlig sommer dag og turen gik til le Parc de Saint Cloud lige syd-vest for Paris. Jeg bor ikke så langt derfra og bussen dertil køre lige uden for min dør, herligt. Det er en meget stor park /skov, hvor du kan gå rundt i fred. Du ligger slet ikke mærke til hvis der er mange mennesker derude som også nyder vejret da den er så stor som den er ( 460 hektar ). Perfekt til en løbetur eller en tur på jernhesten.

Den har det flotteste , ja hvad skal jeg kalde det, vandkunst/fontæne. Når du kommer ind i parken fra bustopstedet Parc de Saint-Cloud vil du blive mødt af et meget flot syn, nemli det her vandkunst ( Grande cascade, Saint-Cloud ). Den er virkelig imponerende.

Jeg har været i parken mange gange nu og har stadigvæk  kun set et lille hjørne af parken , som skrevet det er en stor park, men jeg kommer igen det er helt sikkert. Så jeg kan varmt anbefalde dig at tage derud og nyde solen, sniffe græsset og høre på fuglene, væk fra larmen i Paris. Skulle du blive tørstig eller sulten undervejs er der hyggelige restauranter og cafeer derude hvor du kan nyde en kold fadøl eller hvad du er til.

Parc Saint Cloud ved Paris er også et historisk sted. Det var et naturreservat op til 1923 og anses som en af de smukkeste haver i Europa. Parken ligger ved Château de Saint-Cloud, som var et opholdsted for de kongelige og kejserlige familier fra det 16. århundrede. Efter Napoleon III erklærede krig mod preusserne, blev området besat af en preussisk styrke. Beskydninger fra den franske hær var årsagen til at bygningerne brændte ned den 13. oktober 1870. Strukturen blev fuldstændig jævnet med jorden i august 1892. Kun et par tilbygninger står tilbage fra den oprindelige struktur.

Tag Metro Pont de Sèvres eller Boulogne – Pont de Saint-Cloud.

God tur
Mvh
Anders – ParisBonjour

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


sixteen − 1 =